Slash missing = Error in MediaWiki Dump Import

Discussion in English language.
Forumsregeln
You can start and continue with posts in english language in all other forums as well, but if you are looking for a forum to start a discussion in english, this is the right choice.

Slash missing = Error in MediaWiki Dump Import

Beitragvon xioc752 » Fr Jan 09, 2015 2:06 pm

in YaCy version 1.81/9319
Cloud computing environment, based on Ubuntu

Trying to import an xml file of the type used in Media Wikis
generates a curious error, Dropping the Second Slash

I you put in the full string as displayed at
IndexImportMediawiki_p.html
such as an example
http://1.234.56.78/dump/your.xml

it generates a results page as follows:

MediaWiki Dump Import

Import Process
Thread:Error: file not found [http:/your fully qualified web url
Dump:Processed:0
Wiki EntriesSpeed:0 articles per second
Running Time:0 hours, 0 minutes
Remaining Time:0 hours, 0 minutes

Please Note that there is only ONE SLASH instead of TWO SLASHES after the required
http:
.
Therefore, it refuses to process the otherwise valid xml file

How to fix this, please? Many Thanks!!!
xioc752
 
Beiträge: 68
Registriert: Mo Jul 28, 2014 5:01 pm

Re: Slash missing = Error in MediaWiki Dump Import

Beitragvon Orbiter » Mo Jan 12, 2015 12:38 am

I just tried the mediawiki import and found actually bugs which I have fixed now. Please update your peer.
However, I did not see the bug that you reported. Can you tell me the wiki file address? If you like use a PM for details.
Orbiter
 
Beiträge: 5792
Registriert: Di Jun 26, 2007 10:58 pm
Wohnort: Frankfurt am Main


Zurück zu English

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast

cron