Help with a Procedure

Forum for developers

Help with a Procedure

Beitragvon LA_FORGE » Mo Apr 18, 2016 10:16 am

Hi,

I need a script (Windows Batch, but java code is welcome too, to do a specific HTTP POST to a server, after that a TCP port number is returned. I want this port number to be directly applied as YaCys main port. Since I'm a novice with java or programming languages in general, It would be very appreciated if someone can contribute such a feature to the Codebase of YaCy, maybe as a new feature called 'Automatic port assignment for the Private Internet Access VPN-Provider.

I just made an entry at the bugtracker, too: http://mantis.tokeek.de/view.php?id=652


Greetings from germany

Steve
LA_FORGE
 
Beiträge: 555
Registriert: Sa Okt 11, 2008 5:24 pm

Re: Help with a Procedure

Beitragvon LA_FORGE » Di Apr 19, 2016 9:20 pm

Additonal info: The Port change in YaCy has only to be done every time the IP on the VPN interface changes (eg. after a reconnect)
LA_FORGE
 
Beiträge: 555
Registriert: Sa Okt 11, 2008 5:24 pm

Re: Help with a Procedure

Beitragvon reger » Mi Apr 20, 2016 12:56 am

LA_FORGE hat geschrieben: if someone can contribute such a feature to the Codebase of YaCy,


Hi,
basically, with the api interface it's already there, e.g. change the port manually and look in api table (System Admin) what URL to call, or just add
e.g.
rundll32 url.dll,FileProtocolHandler "http://localhost:8090//ConfigBasic.html?&set=Konfiguration&port=9090" to your script to change from 8090 to port 9090

Greetings.
reger
 
Beiträge: 46
Registriert: Mi Jan 02, 2013 9:23 am

Re: Help with a Procedure

Beitragvon LA_FORGE » Sa Apr 23, 2016 6:59 am

reger hat geschrieben:
LA_FORGE hat geschrieben: if someone can contribute such a feature to the Codebase of YaCy,


Hi,
basically, with the api interface it's already there, e.g. change the port manually and look in api table (System Admin) what URL to call, or just add
e.g.
rundll32 url.dll,FileProtocolHandler "http://localhost:8090//ConfigBasic.html?&set=Konfiguration&port=9090" to your script to change from 8090 to port 9090

Greetings.


Great! Thank you very much!
LA_FORGE
 
Beiträge: 555
Registriert: Sa Okt 11, 2008 5:24 pm


Zurück zu YaCy Coding & Architecture

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Bing [Bot] und 1 Gast

cron